Tentang Kami

  • 131

Gawé SEJAK 1998

Kantor téknologi ramah lingkungan kami perenahna di WeiFang, Cina. Pusat sabuk ékonomi anu ningkat di Propinsi Shandong anu satengah jam ka Bandara WeiFang sareng 2 jam ti palabuhan Qingdao. Pabrik bungkus fléksibel aya dina zona pamekaran ekonomis WeiFang. Wadahna biodegradable, kantong biodegradable sareng cangkir kopi mangrupikeun produk anu laris. Prinsip jasa kami nyaéta solusi ngepak hiji-eureun tina bungkusan jero produk anjeun dugi ka luar pikeun anjeun.

Newsletter

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.
Enquiry Pikeun Pricelist